Ecofamily @ Facebook

Facebook tartalomgyártás

Az EcoFamily 57 üzlettel rendelkezik az ország különböző pontjain, széles áruválasztékkal, kedvező árakkal és több, mint 1000 elkötelezett munkatárssal.

Kínálatuk nagyon sokszínű: a háztartási vegyi áruk, kozmetikai cikkek, papíráruk, édességek és ajándéktárgyak mellett a környezet-és egészségtudatos termékek is egyre növekvő szerepet töltenek be a portfólióban. Pozitív életszemléletük, melyet a vásárlók és a munkatársak felé kommunikálnak, közös munkánkra is nagyon inspiráló hatással van: egy olyan nyitott és támogató partneri viszonyon alapul, melyben rengeteg teret kap a kreativitás.

Feladatunk a digitális és social media kommunikációs stratégia kidolgozása és megvalósítása, melynek része a Facebook oldal tartalommenedzsmentjén kívül a cég Instagram fiókjának és YouTube csatornájának kezelése is. 2020-ban, az EcoFamily webshop indulása óta a webshop bannerek, eDm-ek készitése és cikkek írása is a feladataink közé tartozik.

Az EcoFamily Facebook oldalának teljeskörű menedzsmentjén a marketingcsapattal szoros együttműködésben dolgozunk: a tartalomstratégiától a kreatív anyagok készítésén és a szövegíráson át az oldal moderálásáig. A heti 14-18 poszt és a több mint 100 000 követő karbantartja a kreatív energiáinkat és nem utolsósorban arról is gondoskodik, hogy soha ne unatkozzunk.

facebook.com/ecofamilymagyarorszag

EZEKET IS

NÉZD MEG