A Balaton-felvidéken forgattunk 

Csodás kilátás, egy legendás sárkány és isteni kaják: júniusban két napra a Szent György-hegyre költöztünk, és kiélveztük a szabadtéri főzés minden örömét! Na jó, sárkány nem volt, de muszáj beleírni valami izgalmasat már az elején, nem? 

Nem, nem csapatépítőn voltunk, hanem dolgoztunk, méghozzá a megszokott szuper stábunkkal, Roberto Favaro, az ecofamily gasztroszakértőjének főszereplésével. Apropó, épp egy éve kezdtük el rendszeresen forgatni ezeket a receptvideókat együtt, erre koccintottunk is! A Balaton-felvidék mesés hátteret biztosított, Roberto szuper nyári, grillezős recepteket hozott, szóval minden adott volt ahhoz, hogy úgy érezzük: ez nem is annyira munka, mint jutalomjáték. A szabadtéri forgatás mindig izgalmas, és nem úsztuk meg most sem váratlan fordulatok nélkül, de szerencsére nem esett, és csak mit tudjuk, hogy a második nap végén inkább őszi volt az idő, mint tavaszi. A lényeg, hogy csodás felvételek készültek, a kaja az utolsó morzsáig elfogyott: mentapesztót például még sosem kóstoltunk, de a genovai marharagu is nagy sztár volt – főleg, hogy lassú tűzön, gyakorlatilag egész nap főtt, és időnként mindenki megkeverte kicsit.

A videókat már megnézheted a youtube-on: https://www.youtube.com/@ecofamilyhu

A sorozathoz kapcsolódó kampányt pedig keresd az ecofamily Facebook és Instagram-oldalán! 

EZEN PÖRGÜNK

MOST